Wednesday, May 27, 2009

Today is my birthday


Hari ni adalah hari lahir aku yg ke...

ke berapa ek...

jap....

yang ke...

ke...

ke...

hah... ke....

yang ke 27 tahun... hehehehe...

byknyer angka....

So aku dilahirkan pada 27 Mei 1982.. di Johor (I'm johorian)

Pada kawan yang wish tu thanks lah yerk... for en tunang yg sayang kt aku tu... by sayang abg gak... mcm buat ucapan plak..

Celebrate kt mana yer malam nie.. klu nk tau.. esok lusa arr br aku posting...

Kepada nili.. siap buat entry untuk aku tima kasih yerk.. nanti aku blanje ko san franscisco yerk.. tapi kene tunggu gaji lah... cute song and video clip...

Hadiah dr en tunang aku dh dapar dah.. apa dia rahsia arr... but itu yang aku nak... penat aku mintak br lah nie dpt.....

2 comments:

Ain said...

Happy Belated Birthday kpd tuan punye blog..

Semoga sentiasa sukses di dunia dan akhirat..

Kawin nanti jgn lupe jemput ek..

yong chai said...

hepi belated bday....
semoga diberi keberkatan Usia..
amin