Thursday, May 21, 2009

New Moon - Twilight Saga

Korang tgk tak citer Twilight last year punya.. hehehe... aku tgk kat wayang skali tapi kt laptop byk kali giler arr.. aku ada movie dia dlm laptop... so bila time aku giler kt edward cullen tu aku tgk arr..... (dh mcm elly dah plak)

Apsal aku letak tajuk new moon nie.. ni movie yg seterusnya dari twilight...


this is the latest poster film new moon nie.. i'm not sure ia akan digunakan for the film or not.... klu korang baca novel dia korang mesti tau kesinambungan citer nie kan... (elly jgn makan hati yerk)

Twilight saga ni ada 4 novel actually (aku rasa arr)
  1. Twilight
  2. New Moon
  3. Eclipse
  4. Breaking Dawn
Author bagi all novel ni adalah Stephanie Meyer, aku belum sempat nak beli all her novel.. tgk arr maybe this week or next week aku gi cari... tunggu gaji arr.. klu blh aku nak beli sekali arung jer novel nie.. murah sket kot...

Ari tu cari kt Popular ngan MPH xjumpa plak... aku try cari kt Kino KLCC kot.. tadi dh google ada kt situ... ni kene ajak en tunang gi klcc... lama giler aku xkesana....

So this New Moon movie akan release 20 Nov 2009 (ni besday adik aku nie).. pergh xsabar nk tunggu nie...

3 comments:

ckucin said...

aku bukan peminat edward maupun twillight. tp aku tau sapa photographer yg amik gambar untuk poster dorang tu.. budak belasan tau!!!!.. Tension aku..

nillness said...

saper budak tu ckucin? nk tau gakk..terer tuhh

orkidesa said...

tercabar ego ckucin tu... belasan tu...aku pun kagum...