Wednesday, April 8, 2009

Accident...

hari ini memang ari yg mencuakkan diri.. pepagi aku nak gi ofis dah terlibat ngan accident.. nasib baik en tunang yg bawak kete.. klu aku sah2 dh langgar bumper belakang estima tu.. pelik tul aku ngan rakyat malaysia nie... bawak kete lane paling kanan skali tapi bawak slow... pastu suka brake tetiba.. yg kesiannyer org2 belakang ni mcm aku... memang keji tul lah diorg tu...

Dah tak pasal2 baby red aku accident ari ni.. nasib baik bergesel jer ngan estima tu.. wlupun xkemek tapi bercalar tu...

*sedu sedan dalam toilet...

Nasib baik gak kete citra belakang aku smpt elak dr langgar bumper belakang.. tapi sian dia gak.. bumper blakang dia plak yg kene langgar.. adalah dlm 6 buat kete terlibat accident pagi tadi... yg paling teruk honda city.. depan belakang remuk tu.. siap enjinyer berasap....

En tunang kow tim ngan owner estima tu.. xpayah nak claim apa2 pun.. sbb gesel jer... pastu kitorg terus gerak jerk... yg kete belakang2 tu pandai2 settle...

*gelak jahat kuat2...

xbaik tul aku nie.. alhamdulillah.. calar jer.. tapi pengalaman yg mengerikan arr.. benti jap jantung aku...smpi ofis blur2 lagi..

4 comments:

dejavu said...

uish...benti jantung tu ko dah kire mati tu...

*lenkali bw la kete 50 km/j...hahha

nillness said...

ok laa tu kalo kena...estima tu kasik suh ko beli exzora

ckucin said...

show the picture.. show the picture...

Ain said...

sib baik ko tak apa2..