Friday, February 20, 2009

Training TOT kt JPSM...

Hari nie aku ada training TOT kt jpsm pasal portal bakau nie... portal ni aku lah yg buat.. huhuhu... so training ni yg pegi kak roha, ejat, elly dan aku tapi kak roha ngan ejat blk tgh hari, so aku ngan elly yg stay smpi petang.. ni pun skang tgh tunggu nak start training blk kul 3 kang.. so ari ni ari jumaat rehatnya lama sket.. hehehe...

So time rehat tadi sempatlah pegi sogo jap.. hehehe... (jgn jeles nilli).. si elly ni nak beli sandal baru, sandal dia pakai dah nak tercabut.. so pegi lah sogo yg dekat giler ngan jpsm nie... sampai je kt sogo aku xtau plak ada sales... so yer kawan-kawan.. kat sogo sales smpi 26 Februari nie.. apa lagi.. pasni ni ujung minggu dtglah sini abiskan duit yerk...

So smpi hajat si elly ti beli sandal baru setelah dihasut oleh aku.. jap aku masukkan gmbr...

Elle tgh sales 50%

ni kaki elly bersama sandal yg dia nak beli

So kat sogo skang elle tgh sales 50%.. klu korang lalu jer xperasan rasanya sbb xde letak pun tanda 50% tu.. aku perasan sbb aku pegang sandal tu.. tu yg dpt tau ada sales.. rege sandal elly ni dari 119.90 kot tinggal 59.90.. sales tu beb.. apa lagi.. aku memang xblh beli sandal arr bln nie.. sbb awal bln ari tu aku dah beli sandal baru.. huhuhu.... ni kene pujuk en tunang belikan yg baru...

So pas dh sampai hajat beli sandal , nk balik gi jpsm.. smpi kt parking lot ada plak kete lotus park sebelah kete kitorg.. so apa lagi pic time...



dah xde dah keje kitorg nie.. dahlah.. nak smbg training blk dah nie...

3 comments:

niL said...

cehh...curik tulang..mengulor je keje....

orkedesa said...

mana ada ngulor.. time rehat tu...

Ain said...

Aku rasa kan Sogo tu tiap2 ari sales...Memanjang je sales