Tuesday, June 30, 2009

Weekend yang penat

weekend lepas memang memenatkan.. xsempaat pun nak amik gmbr or bergambar...ni gara2 abg en tunang kawen ari ahad lepas... so memanglah penat blk kg...

So ari ahad lepas abg en tunang kawen kt segamat.. buat kt belah pompuan jerk.. belah laki hanya buat majlis doa selamat jer malam sabtu ari tu... tapi kami blk kg pun sabtu tgh hari sbb en tunag ada meeting on that saturday.. so blk lmbt sket... first time kawen memang mcm2 hal blh jadi.. abg nyer lupa nak tukar duit tol so kitorng lah yg kene tukar.. nasib baik masa tu kt kl lagi... ada gak bank yg bukak ari sabtu...

* duit tol tu klu kt johor sblm pengantin laki dpt bersanding dia kene byr tol dulu....

After that bergeraklah blk johor... kenduri doa selamat buat kt simpang renggam so kitorg exit machap jer.. dekat sket.... So kenduri makan Nasi Ambeng... wah sedapnyer.. saya ni memang suka makan nasi ambeng.. and lagi skali memang xamik gbmr pun.. xsempat nk amik... been busy.....

So ari had br gerak gi segamat.. tmpt pompuannyer kt Felda Palong timur 2... memang kedalam giler lah.. jauh sgt... dari segamat nak kem umah dia dlm sejam lebih... memang pengalaman.... dhlah lalu jalan estet.. kiri kanan pokok jerk...camner tu....

So smpi tepat masanyer... so akad nikah pagi tu.. then sanding kul 2 ptg.... so bersanggah lah kt umah sanggah... saya amik time tu tuk tidolah.. xcukup tido lah katakan.. dengan cuaca memang panas terik....

So semalam br blk kl.. amik cuti isnin.. xlarat nk blk ari ahad lah.... smlm pun singgah pd sbb antar makcik tunang kt pd... so penat gak jalan2 nie....

Ari ni gi ofis kepenatan... brlah ada masa nk bukak blog, nk check email ke apa ker... wah penantnyer weekend.. weekend depan pun busy lagik... huhuhu....

1 comment:

Cath J said...

Hi...visiting your blog... :-)