Monday, August 10, 2009

Pameran Pengantin

Seperti yang saya dh bgtau last week.. so ari sabtu ari tu jadilah jugak nak gi tgk pameran pengantin kt Mid Valely... tapi nk gi sana byk plak check point yg kene pegi dulu... berangin lah gak ngan en tunang...

Mula2 gi keje kawen kt umah bos dia.. adik bos dia kawen.. so lunch teruslah kt sana.. nasib baik lauk dia sedap kay.. rasa mcm makan kt hotel plak..

Then kene teman dia gi antar pc kt customer.. ni memang hangin.. mula2 dia kata nak antar awal pagi. tup2 antar petang plak.. xpasal2 saya plak kene ikut.. memanglah hangin.. bila masa plak saya keje ari sabtu... eeeeeeeeee....

Lepas tu br gi Mid valley.. smpi mid valley hampir kul 4 ptg... terus gi pusat pameran kt atas... so surveylah sket2.. tak banyak pakej perkahwinan.... mostly yg byk kad kawen gan photographer jerk..... so just tgk kad kawen mana yg murah jerlah....

Tapi masa tgh pusing2 kt dlm tu berkenan ngan satu baju.. lawa gak.. tapi xsempat nak amik gmbr plak...

Then abis pusing kt situ.. terus gi MPH sajer jer survey buku baru.. xde plak yg berkenan... hehehehe.... xlama pun kt Mid.. kul 7 terus gerak gi umah adik saya kt Klang.. nak masak ketam plak malam tu...

1 comment:

colourlicious said...

salam.
mencari photographer untuk majlis anda?
sila lawati blog kami di http://colourliciousphotography.blogspot.com.jangan malu,jangan segan :-)

ym id: colourliciousphotographer
email: colourliciousphotographer@yahoo.com