Saturday, April 5, 2014

JumpSac Orbit for sale

*SOLD*




  • JumpSac orbit for sale
  • Hanya guna sekali sahaja. Condition is great. Like new
  • Suitable for baby to toddler 
  • Can COD. Seri Kembangan, Puchong or nearly area
  • Nett Price RM 319
Asking price RM 270

Can also whatapps at 0123415318

2 comments:

farah shahira said...

Hai,
Saya google2 nak tau siapa pernah tempah baju kat dios and terkeluar la blog awak. Walaupun dah bertahun entry ni tapi nk tanya jugak. Ok tak tempah baju kt dios? Design dia ikut tak macam yang kita nak? Really appreciate your testimoni sebab saya plan nk tempah baju kt dios utk wedding saya nanti tp before tu nak tau dulu comment org yang dh pernah tempah kt situ. :) Thanks so much!

orkidesa said...

Salam,

Saya rasa okay je nak tempah kt dios tu. Dia akan ikut design yang kita nak, kalau masa fitting or amik baju ukuran terbesar ke terkecik nanti dios akan alter balik ikut badan kita.