Wednesday, June 30, 2010

Pregnancy - 7 weeks

Minggu ni dh masuk 7 minggu saya pregnant. dah nak 2 bulan. Cepatnya masa berlalu.. tapi saya harap lagi cepat.. huhuhu...

Sepanjang 7 minggu ni jangan cakaplah, mabuk, loya, muntah tu semua dah jadi kawan karib saya dah... kalau tak morning mesti evening sickness lah.. kekadang tu sampai malam. badan ni memang penat lah.. mana taknya lepas makan muntah balik.. sian en suami jadi mangsa kemarahan saya. kekadang dia marah gak. abis nk buat camner...

Saya belum gi klinik kesihatan laagi. tunggulah dh masuk 8 - 10 minggu baru nak pegi KK. Ari tu jer just check kt klinik swasta. Skang saya dh start minum susu Anmum. Saja nak test. huhuhu.. rasanya memang xsedap. Sedap lagi minum susu Anlene kay.. tapi nk tak nak kene telan gak...

3 comments:

Elle Abdollah said...

wah pregnant!!! congrats... ni kire bunting pelamin lah ni eh?

orkidesa said...

hehehe.. thanks...
xde lah bunting pelamin...

lydzar said...

tak semestinya minum anmum kalau pregnant. kalau nk minum anlene pon boleh jer..tujuannya sama, membekalkan kalsium pada badan ibu dan baby

btw, salam perkenalan. dan congrates for ur pregnancy :) take care yer