Monday, November 21, 2011

Jatuh cinta dengan SCR 9

Tajuk memang xboleh blah punya.. Asyik jatuh cinta jerk. Berapa kali nak jatuh cinta pun xtahulah. Hehehe...

Sebenarnya saya dah berkenan sangat ngan stroller nie, SCR 9. Baru jer launch 2 bulan lepas. Memang menariklah. Sampaikan en suami pun turut suka. Nilah peluang baik. Nak suh belikan stroller baru. Boleh gitu..

Stroller lama tu kita jual lah. hahaha.. Yang SCR 9 ni boleh terus jadi basket baby. So baby boleh baring dalam tu. Yang lain sama jerk mcm SCR6.

Semalam masa pegi expo ibu & bayi xde plak SCR 9 ni kat booth sweet cherry. Ke saya yang xnampak. Ramai sangat org. Si Airin dah cranky nak susu. Tapi en suami suh susukan kat jusco. Sebab dia kata ramai sangat org, so panas kat dalam tu.

So sempat tgk gitu2 jerk kat expo. Barang yang dicari xjumpa plak. Masa sampai tu kan booth Avent tgh ada sales murah. Tapi kang beli botol baru, botol kat umah ada lagi 2 tak guna. membazirlah plak. Cari botol mimijumi xjumpa plak. So tgk mcm tu jerk.

7 comments:

Anonymous said...

awak..nak beli tak scr9 kite..kaler baby blue..baru pakai 2 bln..cond 8/10..rm350 je..reason to let go : x muat masuk swift :'(

kalu minat email kite k

ermalina.tasrif@c-a-m.com

Anonymous said...

ade sesape boleh tlg bgtaw kat mane leh dptkan scr9 ni....minat sngt nk beli. hope smbdy help me yer...

Anonymous said...

awk nak beli kat saya x?warna merah saya baru beli tadi...tapi husband berkenan stroller len plak...kalo dengan car seat scr7 rm680...xpakai lg bru beli td...huhu..mmg cantik..

Anonymous said...

kalo minat msg kt emel mech_gurlz@yahoo.com atau fb fadilah mohd zain condition 10/10

Anonymous said...

Slm. Saya pon de scr9. Dh pki dlm 6 kali. Sy nk letgo rm400. Email sy nabilah_mieza@yahoo.com. boleh nego . Tq. Sori awk. Tmpang kt blog awk.

mimie said...

Ada lg tk stroller nie..sy nk..call 0133954357

mimie said...

Klu stroller je brp