Thursday, November 3, 2011

Bila anak demam

Skang ni musim hujan je kat KL. kalau tak pagi hujan, petang hujan. Takpun tgh malam ujan sampai ke pagi. Memang jalan jem jerlah kalau ujan kt sini.

Lagi2 kalau ada anak kecil, lagi leceh bila time hujan. Memang senang dapat penyakit. Airin skang pun tgh selesema. Kelmarin dah okay, tapi semalam selesema balik. Sekali ngan demam. Nasib baik bukan demam teruk. Demam dia kejap off kejap on. Aiyoo.. pening kepala mama dia nak layan.


Kalau demam xdenyer dia nak ngan en suami. Melekatlah macam gula2 getah kt mama dia. Memang xlarat nak melayan. Nak ke toilet pun payah. Asyik nangis kalau mama dia xde kat sebelah. Nasib baik hantar kt nursery tak menangis bila mama dia nak gi keje. Kalau menangis satu keje plak nak memujuk.

Ni pun xsihat sangat, badan nyer dedar sket. Harap2 okay. Ngan cuaca xmenentu ni memang susah sket jaga baby. Alhamdulillah dia minum susu badan. So kurang lh sikit sakitnya.